try the craigslist app » Android iOS
favorite
favorite
hide
unhide
flag

Posted

print

Locuri de munca in strainatate - Germania

compensation: 2900
employment type: full-time

Locuri de muncă în Germania fără comision cu contract de muncă direct la angajator.

Compania Medialjob preselectează în numele angajatorilor germani candidații dornici în găsirea unui loc de muncă în Germania.Serviciul de interview-ere în limba română este oferit de angajatorii germani prin intermediul nostru. Acest serviciu este pentru dumneavoastră complet gratuit.După angajare în Germania compania Medialjob în calitate de preselector în numele angajatorului, nu are dreptul să intervină în relațiile angajat-angajator. Relațiile contractuale între angajat și angajator conțin informații cu caracter personal/confidențial, și sunt ocrotite prin lege. Toate întrebările contractuale și administrative care vor interveni pe parcurs, vor fi dezbătute și rezolvate în exclusivitate direct între dvs și angajator.


Locuri de muncă - Bucatari in Germania, Ospatari in Germania, Asistenti medicali generalisti în Germania, Ingrijitori batrani în Germania, Ajutor de bucatar in Germania, Cameriste Germania, Receptioner in Germania, Sofer tir in Germania, Mecanic Industrial Germania, Tamplar in Germania.

Contractele de munca sunt semnate direct la angajatorul german fara intermediari, iar salariile difera de la o locatie la alta, de la o persoana la alta, dar nu pot fi mai jos de minimul stabilit de statul german.

Majoritatea companiilor germane oferă un contract de muncă pe termen nelimitat cu o perioada de proba de trei luni. Excepție fac zonele turistice din domeniul gastro-hotelier unde se fac angajări pe sezon din luna martie pana în noiembrie.

Contractul de muncă se semnează la venirea dumneavoastră, direct cu angajatorul german, iar salariul este tarifat conform codului muncii germane, în funcție de bransă și calificare.

Nu există nici o diferență salarială între angajații germani și străini.

Toate locurile de munca disponibile pot fi gasite aici: https://medialjob.com/locuridemunca-strainatate-germania-fara-comision/
  • OK for recruiters to contact this job poster.
  • do NOT contact us with unsolicited services or offers

post id: 7055475983

posted:

best of [?]